Nieuwsbrief 03 -2018

O.D.I.O. Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief, Maart 2018

Van het Bestuur

Het afgelopen jaar hebben we een mooi jaar gehad. We hebben een groot ledental en nog steeds groeit ODIO. Er zijn mooie wedstrijden gestreden en er zijn een aantal leuke activiteiten gedaan. Voor het komend jaar willen we zeker ook weer mooie activiteiten organiseren, maar daar hebben we wel de hulp van de ouders nodig. Mocht u bereid zijn en tijd hebben om u een paar uurtjes voor ODIO in te zetten, meldt u zich dan aan bij voorzitter@ODIO.nl of bij ledenadminstratie@ODIO.nl.

In deze nieuwsbrief vindt u ook de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering. Wij hopen van harte dat u hierbij aanwezig zult zijn. Het contributietarief zal dit jaar ter sprake komen. Een onderwerp dat u allen als ouders aangaat. Mocht u nog vragen hebben over de ALV, stelt u die dan gerust.


OPROEP! VACATURE DAMESGROEP PER DIRECT!

Voor de damesgroep zijn wij nog op zoek naar een geschikte lesgever. De vast groep enthousiaste dames doet aan bewegen op muziek waarbij er o.a. gebruik gemaakt wordt van steps, ballen en elastiek. Ook worden er krachtoefeningen op de mat gedaan en dit alles onder het genot van passende muziek.

De dames hebben les op woensdag van 19:00 tot 20:00 uur.

Ben jij degene die wij zoeken of ken je iemand die het leuk vindt om deze dames aan het werk te zetten. Meld je dan bij ledenadministratie@ODIO.nl.

Stichting CHEF

Zoals jullie misschien al wel weten heeft onze voorzitter, Jaap van Duuren bij de Wolfheze groep bekend als meester Jaap, een stichting opgericht. Deze stichting genaamd Childcare Education Foundation (Chef) is ontstaan, door het feit, dat er in ontwikkelingslanden in Afrika en Azië nog heel veel kinderen niet de mogelijkheid hebben om naar school te kunnen. Simpelweg omdat er geen scholen zijn. Jaap van Duuren vindt het heel erg belangrijk dat hen de mogelijkheid geboden wordt om wel naar school te kunnen gaan. Inmiddels staat er al een mooi schoolgebouw en genieten de kinderen van onderwijs. In de volgende nieuwsbrief zal Jaap van Duuren een uitgebreid verslag schrijven. Willen jullie Jaap en zijn stichting ook steunen en sponsor worden? Doneer dan een bedrag op de rekening van de Foundation.:
NL24 RABO 0300070772 Ieder bedrag is welkom!

Nieuwe turnpakjes

Regelmatig komt de vraag waar je de turnpakjes van ODIO kunt bestellen. Deze pakjes zijn te bestellen bij www.tematurn.nl het nummer van het pakje is V101. De pakjes voor de selectieleden zijn bij Desiree te bestellen.

Selectie Odio

De selectie van Odio bestaat op dit moment uit 17 turnsters tussen 7 en 17 jaar oud. De selectie wordt getraind door Esther en Désirée. De turnsters doen mee aan de regionale wedstrijden in de 3e, 4e en 5e divisie. Om u een idee te geven de 6e divisie is het laagste niveau waarin deelgenomen kan worden en de 1e divisie de hoogste. De turnsters trainen 2×2 uur in de week. Hoewel de prijzen dit seizoen nog niet zijn binnengesleept, presteren de meiden super goed. Er worden veel nieuwe elementen geleerd en de oefeningen zien er steeds strakker uit. Voor dit seizoen hebben wij nog een paar wedstrijden te gaan. Voor enkele meiden volgt er nog de finale en als klapper op het seizoen voor de oudere meiden de toestelkampioenschappen. Hierbij kan er per toestel een medaille verdiend worden.

Een super leuke wedstrijd om aan mee te doen.

Eind april zit het turnseizoen er zo goed als op. Vanaf dat moment gaan wij kijken of we de selectie aan kunnen vullen met nieuwe talenten van Odio.

Vanaf dit seizoen turnt de selectie in nieuwe turnpakjes welke wij gedeeltelijk zelf hebben ontworpen.

Clubkampioenschappen 2018

Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert Odio weer de jaarlijkse clubkampioenschappen. Alle leden vanaf 6 jaar zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen. Het duurt nog even, maar noteer deze datum alvast in jullie agenda’s. Ergens in de komende maanden zullen jullie in de les nog een officiële uitnodiging ontvangen om jullie in te schrijven en natuurlijk gaan jullie ook hard aan het oefenen.

Besteding opbrengst Grote Clubactie

Door de verkoop van de clubloten door alle leden kunnen wij weer leuke materialen aanschaffen. Komende tijd zal er wat klein materiaal aangeschaft gaan worden. Verder zijn er nog plan voor de aanschaf van een nieuwe extra oefenbalk, een dubbele minitrampoline en een saltogordel. Deze materialen zijn behoorlijk duur dus dit kan niet allemaal tegelijk aangeschaft worden. We zullen dit wat spreiden en ondertussen verder sparen.

Springgroep

Vorig jaar hebben wij een springgroep opgezet, helaas door gebrek aan trainers kon deze uiteindelijk geen doorgang meer vinden. De plannen zijn er nog steeds om de springgroep weer nieuw leven in te blazen. Er wordt hard aan gewerkt. Wij zijn erg benieuwd of jij hier interesse voor hebt. Dit springuur zal waarschijnlijk op woensdag van 19.00 tot 20.00 gegeven worden. Ben je geïnteresseerd of wie weet heb je een vriendje of vriendinnetje die dit erg leuk zou vinden maak dit kenbaar bij je trainer of stuur een mailtje naar ledenadministratie@ODIO.nl.

Haarelastiekjes

Hier een berichtje voor al die leuke meisjes met van die prachtige lange haren. Het gebeurt steeds vaker dat er meisjes binnen komen lopen met losse haren. Heel mooi natuurlijk maar niet handig en veilig als je gaat turnen. Wij willen jullie daarom nogmaals vragen om er allemaal goed aan te denken dat jullie haren vast zitten als jullie komen turnen. Papa’s en mama’s willen jullie ook helpen herinneren? En als je nou zelf je haren niet vast kan maken, is er altijd wel een lieve trainster die prachtige staarten en vlechten kan maken als je je eigen elastiekje mee neemt.

Opzeggen lidmaatschap

Om misverstanden te voorkomen zetten we de regels nog even op papier ten aanzien van het opzeggen van een lidmaatschap.

Het opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend per e-mail. Opzegging is slechts 2x per jaar mogelijk. Elk lidmaatschap is bindend voor de duur van 6 maanden en wordt automatisch verlengd, tenzij voor 1 januari of voor 1 juli het lidmaatschap per e-mail of schriftelijk wordt opgezegd bij de ledenadministratie (ledenadministratie@Odio.nl). Het lidmaatschap evenals de automatische incasso eindigt dan respectievelijk 1 februari of 1 augustus.

Voor kleuters (groep 1 en 2) kunt u per maand het lidmaatschap per e-mail of schriftelijk opzeggen bij de ledenadministratie. Deze opzegging dient dan voor de 15van de maand bij de ledenadministratie binnen te zijn.

Vakanties en vrije dagen 2018

2Paasdag: maandag 02 april 2018

Meivakantie: 28 april 2018 t/m 13 mei 2018

2e Pinksterdag: maandag 21 mei 2018

Zomervakantie: 07 juli 2018 t/m 19 augustus 2018

Oproep vanuit het bestuur

Wij zoeken met spoed enthousiaste en betrokken mensen die ons bestuur willen versterken. Heel veel tijd kost het niet, maar noodzakelijk voor het voortbestaan van de club is het wel. Daarbij is het leuk om betrokken te zijn bij de club waar jouw kind met zoveel plezier sport! En misschien heeft de vader/moeder van het vriend(innet)je van je kind ook interesse en meld je je samen aan. Leuke ideeën, creatieve breinen en helpende handen zijn altijd welkom!

Vandaar deze oproep aan alle enthousiaste ouders die dit jaar een uurtje (of meer) tijd vrij willen maken voor ODIO. Wij en de kinderen zijn reuze blij met uw hulp. Zo ook zijn we altijd blij met ouders die voor of na de lessen willen helpen met op- of afbouwen van de toestellen. Dus als u uw kind brengt of de laatste 10 minuten komt kijken…………..vele handen maken licht werk.

Interesse in een bestuursfunctie? Je kunt uiteraard vrijblijvend een keer een vergadering bijwonen om te zien of het iets voor je is.

Voor meer informatie kun je mailen naar Jaap van Duuren (voorzitter): voorzitter@ODIO.nl of naar Ingrid Bouwmeister (penningmeester) penningmeester@ODIO.nl